Deel

Vloerverwarming in nieuwbouw installeren

Voor uw nieuwbouw heeft Schlüter-Systems twee overtuigende oplossingen voor watervoerende vloerverwarmingssytemen die in opbouwhoogte verschillen.

  • Schlüter-BEKOTEC-EN
  • Schlüter-BEKOTEC-F

 

Onze dekvloerconstructies kunnen bijzonder snel worden gelegd. Bovendien zijn ze sterk belastbaar: in veel autoshowrooms en expositieruimtes worden dunne BEKOTEC-constructies geïnstalleerd.

Bij beide productvarianten van onze vloerverwarming is een snel en eenvoudig te leggen noppenplaat de basis voor een dunne dekvloerlaag. Hier worden de verwarmingsbuizen van uw oppervlakteverwarming in gelegd door ze tussen de noppen te klemmen. Op verzoek kan er onder het verwarmingsoppervlak isolatiemateriaal worden aangebracht.

 

Kies de gewenste opbouwhoogte: 52 mm of 31 mm.

  • Schlüter®-BEKOTEC-EN

    Schlüter-BEKOTEC-EN is, inclusief de dekvloer (die slechts 8 mm boven op de noppenplaat uit moet steken), in totaal slechts 52 mm dik.

  • Schlüter®-BEKOTEC-F

    Schlüter-BEKOTEC-F is nog 21 mm dunner, waardoor de totale opbouwhoogte slechts 31 mm is.

Verkort de bouwtijd en trek tot wel zes weken eerder in uw nieuwe huis!

Door de constructie van onze gepatenteerde vloerverwarmingssystemen hoeft er gewoonlijk niet te worden gewacht tot de dekvloer begaanbaar is. Ook vervalt het zogenaamde droogstoken. Met BEKOTEC-THERM bespaart u daarmee niet alleen op maximaal zes weken bouwtijd, maar ook op hoge verwarmingskosten, omdat u voor een duurzame verwarmingsmethode hebt gekozen.

U wilt een vloerverwarming in een bestaand pand aanbrengen? Geen probleem. Onze verwarmingssystemen kunt u ook zonder problemen tijdens een renovatieproject van een bestaand gebouw leggen. U hoeft geen onhandig grote radiators tegen de wanden te plaatsen en bespaart dus veel ruimte, veel tijd en vooral veel geld.

Referentieprojecten voor installatie in nieuwbouw

Wonen in de meest luxueuze stijl met vloerverwarmingen van Schlüter. Onze verwarmingssystemen worden in spectaculaire nieuwbouwprojecten geïnstalleerd:

Eerste keus voor hernieuwbare energiebronnen

Voor het verwarmen en koelen van gebouwen zijn er tegenwoordig energie-opwekkers die een efficiënt gebruik van hernieuwbare energiebronnen (bijv. omgevingswarmte en zonne-energie) mogelijk maken. De grootste energie- en kostenbesparingen worden geboden door verwarmingsinstallaties met een zo laag mogelijke systeemtemperatuur, zoals BEKOTEC-THERM. Deze klimaatregelende tegelvloer van Schlüter-Systems is ideaal geschikt voor het gebruik van warmtepompen, zonne-energie en condensatieketeltechnologie.​

Deel

Endlich barfuß über warme Fliesen laufen - dank einer Fußbodenheizung von Schlüter!

Leer ons complete systeem Schlüter®-BEKOTEC-THERM kennen.

Schlüter®-BEKOTEC-THERM