Deel

Referenties

 • Kreuzkirche Dresden

  De Kreuzkirche – wereldberoemd door het jongenskoor en reeds genoemd in documenten uit de 13de eeuw – drukt als een van de oudste gebouwen zijn stempel op de contouren van de Elbe-metropool Dresden. In het kader van renovatiewerkzaamheden moest ook de altaarvloer worden gerestaureerd, om de nog steeds zichtbare beschadigingen van de Tweede Wereldoorlog te herstellen.

  Verder lezen
 • Moonstone Project, Engeland

  Het "Moonstone Project" in de buurt van de Engelse stad Cheltenham laat op indrukwekkende wijze zien dat luxe op het hoogste niveau, imposante architectuur en duurzaam denken perfect met elkaar te combineren zijn.

  Verder lezen
 • Trulli, Italien

  De “Trulli” zijn een van de belangrijkste en bekendste symbolen van de Italiaanse regio Apulië – in het stadje Alberobello zijn de “Trulli” door de UNESCO zelfs uitgeroepen tot cultureel werelderfgoed.

  Verder lezen
 • Juulsbjergparken, Denemarken

  In het Deense Bredballe in de buurt van de stad Vejle is in de wijk Juulsbjergparken een gebouwencomplex met 88 woningen en een totaal oppervlak van ruim 10.000 m² gebouwd. Dit complex is vernieuwend in architectonisch opzicht, terwijl er ook energiebesparend wordt gebouwd.

  Verder lezen

Deel

Endlich barfuß über warme Fliesen laufen - dank einer Fußbodenheizung von Schlüter!

Leer ons complete systeem Schlüter®-BEKOTEC-THERM kennen.

Schlüter®-BEKOTEC-THERM