Deel

Advies en service

Wij willen dat uw bouwplan een succes wordt. Daarom ondersteunen wij u bij de keuze van het juiste systeem, de planning en de realisatie van uw project.

Zo vindt u bijvoorbeeld in de persrubriek en het download-gedeelte een heleboel informatiemateriaal om een eerste indruk te krijgen. Bij de planningsfase kunt zich door een deskundige laten adviseren! Voor de realisatie van uw project bevelen wij graag een Schlüter-SysteemVerwerker bij u in de buurt aan. Daarbij gaat het om speciaal opgeleide professionals die uitstekend op de hoogte zijn van de installatie van onze systemen.

 • Vakman-aanbeveling

  Ook in de buurt van uw project vindt u zeker een gekwalificeerde Schlüter-SysteemVerwerker. Gebruik gewoon dit formulier, en wij delen u graag enkele aanbevolen adressen mee.

  Vakman in de buurt vinden
 • Downloads

  Bij de downloads vindt u prijslijsten, technische fiches en nog meer informatie voor opdrachtgevers, vakmensen, dealers, architecten en ontwerpers.

  Naar de downloads
 • Vaak gestelde vragen

  Of u nu weinig afweet van vloerverwarmingen in algemene zin of interesse hebt in ons BEKOTEC-THERM-systeem, wij proberen de vaakst gestelde vragen hier te beantwoorden!

  Naar de veelgestelde vragen

Deel