Deel

Systemen en componenten

Het geheel is meer dan de som van de delen. Dat geldt natuurlijk met name voor complexe systemen, zoals ons vloerverwarmingssysteem Schlüter-BEKOTEC-THERM. Maar ook hier is de kwaliteit van de systeemcomponenten een belangrijk criterium wanneer er voor een vloerverwarming wordt gekozen. Dan is het maar goed om te weten dat u bij een keuze voor Schlüter-Systems voor de echte kwaliteitsfactor "Made in Germany" kiest.

Dat geldt zowel voor de watervoerende vloerverwarming Schlüter-BEKOTEC-THERM als voor onze elektrische vloerverwarming Schlüter-DITRA-HEAT E. Op de volgende pagina's vindt u handige informatie over alle componenten die samen onze innovatieve verwarmingssystemen vormen.

 • Schlüter®-BEKOTEC-THERM

  Onze extreem dunne warmwatervloerverwarming Schlüter-BEKOTEC-THERM omvat een efficiënte systeemverwarmingstechniek, van verwarmingsbuis tot de allermodernste sturings- en regeleenheden.

  Meer weten over Schlüter-BEKOTEC-THERM
 • Schlüter®-DITRA-HEAT-E

  De elektrische vloer- en wandverwarming Schlüter-DITRA-HEAT-E is slechts 5,5 mm dik en deze opbouwhoogte omvat de ontkoppelingsmat én het verwarmingssysteem. Het is de ideale oplossing voor warme tegels in de badkamer.

  Meer weten over Schlüter-DITRA-HEAT-E
 • Referenties

  BEKOTEC-THERM is uitermate geschikt als vloerverwarmingssysteem in de modernste nieuwbouw, maar ook in oude gebouwen. We laten u dat graag aan de hand van onze referentieprojecten zien. Naar de referenties

Deel