• Wärme aus dem Boden - in unserem Ratgeber zum Thema Fußbodenheizung erfahren Sie mehr.

Deel

Adviseur vloerverwarming

Behaaglijke warmte, eenvoudige installatie en laag energieverbruik: vloerverwarming biedt veel voordelen en is geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Behalve watervoerende verwarmingssystemen heeft Schlüter-Systems ook elektrische vloerverwarmingen in het assortiment. Bij onze adviseur komt u te weten welk systeem het beste aan uw behoeften voldoet.

Overzicht van onderwerpen:

Voordelen van een vloerverwarming
Opbouw en werking
Geschikte vloerbekledingen en dekvloerconstructies
Installatie in nieuwbouw
Installeren in bestaande gebouwen

 

Fußbodenheizungen geben Wärme großflächig ab - das spart Energie.

Watervoerende vloerverwarmingen bestaan uit verwarmingsbuizen die onder de vloerbekleding in de dekvloer worden gelegd. De warmteverdeling in de ruimte verloopt via een warmtecircuitverdeelunit, die de aanvoer en de terugvoer van het rondstromende warme water door de buizen regelt. De verwarmingstijden en -temperaturen worden eenvoudig geregeld met kamersensors en stuurmodules. Het is een perfect, volwaardig verwarmingssysteem voor alle binnenruimtes met een geschikte vloerbekleding.

Schlüter-BEKOTEC-THERM is een watervoerend verwarmingssysteem, waarin bekledingsconstructie en oppervlakteverwarming worden samengebracht. De dekvloernoppenplaat Schlüter-BEKOTEC-EN is in verschillende varianten verkrijgbaar. Hij verdeelt de belasting, dempt het geluid en is een draagplaat, waarin de verwarmingsbuizen worden vastgeklemd. Via de verdeelunit Schlüter-BEKOTEC-THERM-HV/DE kan het systeem op bijna elke verwarmingsinstallatie worden aangesloten.

Meer weten over Schlüter-BEKOTEC-THERM

Die elektrische Boden- und Wandheizung DITRA-HEAT-E sorgt für behagliche Wärme.

Elektrische vloerverwarming bestaat uit verwarmingskabels die onder de vloerbekleding worden gelegd. De temperatuur en de in- en uitschakeltijden kunnen eenvoudig via een thermostaat worden geregeld. Elektrische verwarmingssystemen zijn uitermate geschikt om kleinere ruimtes snel en doelgericht te verwarmen. Ze zijn ideaal voor gebieden waar blootsvoets wordt gelopen, zoals in een betegelde badkamer voor de wastafel, naast het bad en in de douche.

Schlüter-DITRA-HEAT-E is een dunne, elektrische vloer- en wandverwarming. De drager voor de verwarmingskabels is de beproefde ontkoppelingsmat Schlüter-DITRA-HEAT die tegelijkertijd dienst doet als ontkoppeling, afdichting, contactgeluidsdemping, lastverdelingslaag en dampdruknivelleringslaag voor natuursteen- en tegelbedekking. Het systeem is door de zeer lage opbouwhoogte van 5,5 mm bijzonder geschikt voor renovatieprojecten van oude gebouwen. Het is als complete set verkrijgbaar of als afzonderlijke componenten. Verder voldoet het perfect als volwaardige verwarming en als aanvullend verwarmingssysteem voor het verwarmen volgens een bepaald tijdschema (bijv. 's morgens in de badkamer voor de wasbak).

Meer weten over Schlüter-DITRA-HEAT-E

<p>Schlüter-vloerverwarming toepassingen</p>

  • Referenties

    BEKOTEC-THERM is uitermate geschikt als vloerverwarmingssysteem in de modernste nieuwbouw, maar ook in oude gebouwen. We laten u dat graag aan de hand van onze referentieprojecten zien. Naar de referenties
  • Offertecalculator

    Wat kost Schlüter-BEKOTEC-THERM? Bereken vrijblijvend een overzichtsprijs van uw nieuwe vloerverwarming. Nu de kosten berekenen

Deel

Endlich barfuß über warme Fliesen laufen - dank einer Fußbodenheizung von Schlüter!

Leer ons complete systeem Schlüter®-BEKOTEC-THERM kennen.

Schlüter®-BEKOTEC-THERM