Renovatie van een ruimte

Veelal staan opdrachtgevers bij de restyling van afzonderlijke ruimten – bijvoorbeeld bij de renovatie van de badkamer – voor de vraag: “vloerverwarming of radiator?”. Ook al is het gebouw voor de rest volledig voorzien van conventionele radiatoren, toch biedt het Schlüter®-BEKOTEC-THERM systeem de mogelijkheid om afzonderlijke ruimten in het kader van een renovatie uit te rusten met een moderne watervoerende vloerverwarming.

Over de mogelijkheden om ruimten bij de renovatie zo een extra waarde te geven, kunt u altijd terecht bij onze deskundige Schlüter-System installateurs. Of laat u vrijblijvend informeren in een van onze BEKOTEC® Competence Centers bij u in de buurt.

Barrièrevrije modelbadkamer

De Duitse Vereniging voor Gerontotechniek (GGT) biedt vakspecialisten uit industrie, handel en vakhandel alsook consumenten een uitgebreide service op het gebied van het thema “50 plus”. In de permanente tentoonstelling “Forum voor generaties” presenteert de GGT in Iserlohn een ruim aanbod op het gebied van barrièrevrij bouwen en wonen.

Onderdeel van deze tentoonstelling is ook een barrièrevrije badkamer met producten en oplossingen van Schlüter-Systems. Naast een vlak ingebouwde douche met Schlüter®-KERDI-LINE, het lekdorpelprofiel Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS en het Schlüter®-DECO-SG profiel voor de bevestiging van de douchewand zal daar ook een Schlüter®-KERDI-DRAIN afvoer voor de centrale puntafwatering te zien zijn.

Voor extra comfort in de badkamer zorgen vloertegels die snel kunnen worden verwarmd. Daarom beschikt de GGT-badkamer ook over de dunne en energiebesparende vloerverwarming Schlüter®-BEKOTEC-THERM. Voor een betegelde zitbank wordt bovendien gebruik gemaakt van de elektrische vloertemperatuurregeling Schlüter®-DITRA-HEAT-E.

De wastafel en de spiegel erboven worden elegant verlicht door de innovatieve lichtprofiel-techniek Schlüter®-LIPROTEC. Als bijzonderheid krijgt ook de afvoer van de wasbak een Schlüter®-KERDI-LINE afvoergoot.

Als basis voor de werkzaamheden in de gehele badkamer dient de tegelondergrond Schlüter®-KERDI-BOARD. De gebruikte tegels zijn afkomstig van Agrob Buchtal.

De GGT adviseert u graag na het maken van een afspraak.

GGT Deutsche Gesellschaft für Gerontotechnik® mbH
Max-Planck-Str. 5
D-58638 Iserlohn

Overtuigd?

Maak dan kennis met ons totaalsysteem Schlüter®-BEKOTEC-THERM!

Schlüter®-BEKOTEC-THERM