Verbouwen en renoveren met DITRA-HEAT-E

Mooi vlak! Mooi strak!

Door de totale hoogte van 5,5 mm werkt Schlüter®-DITRA-HEAT-E ook nog als oppervlaktetemperatuurregeling als andere systemen moeten afhaken.

Dankzij de barstoverbruggende eigenschappen van de ontkoppelingsmat werkt Schlüter®-DITRA-HEAT-E ook op probleemondergronden zoals houtconstructies en een verse dekvloer.

Eén product, vele functies

De elektrische oppervlaktetemperatuurregeling Schlüter®-DITRA-HEAT-E maakt niet alleen indruk door de snelle wijze van verwarmen en de lage opbouwhoogte. DITRA-HEAT-E is nu ook als contactafdichting gecertificeerd op basis van een keuringsrapport van de algemene bouwinspectie.

Maximale veiligheid

Deze extra geïntegreerde functie biedt maximale veiligheid bij de inbouw van het intelligente systeem: met de vergunning van de algemene bouwinspectie met keuringsrapport nr. P-66821401.201 voor toepassingsgebied A is DITRA-HEAT-E evenals de ontkoppelingsmat Schlüter®-DITRA 25 geschikt als afdichting voor gebruik in badkamers of andere vochtige ruimten. Zo kan bijvoorbeeld een barrièrevrije douche worden voorzien van de elektrische vloertemperatuurregeling.

8 redenen om te kiezen voor DITRA-HEAT-E

 • 1.Lekker warm!

  Aangenaam woonklimaat door milde stralingswarmte

 • 2.Heel nauwkeurig!

  Nauwkeurig regelbaar dankzij digitale thermostaat. In elke ruimte. Uur na uur na uur….

 • 3.Voordelig!

  In aankoop, installatie en onderhoud.

 • 4.Robuust!

  Duurzaam met een zeer lange levensduur

 • 5.Comfortabel!

  Eenvoudige & snelle installatie en probleemloze uitbreiding achteraf, bijvoorbeeld bij renovatieprojecten

 • 6.Easy!

  Eenvoudig te plaatsen door in de ontkoppelingsmat gelegde verwarmingskabels en tegelverlijming volgens de dunbedmethode – tijdrovend plamuren zoals bij verwarmingsmatten is niet meer nodig.

 • 7.Praktisch!

  Complete sets die voor gangbare ruimtes alle nodige systeemcomponenten bevatten

 • 8.Niet allergeen!

  Geschikt voor mensen die aan een allergie lijden, omdat door de stralingswarmte geen allergie-opwekkende stoffen in de ruimte worden verspreid