Systemen & componenten

Het geheel is meer dan de som van zijn onderdelen. Dat geldt uiteraard in het bijzonder voor complexe systemen als de klimaatregelende tegelvloer Schlüter®-BEKOTEC-THERM. Toch is de kwaliteit van de systeemcomponenten een uiterst belangrijk criterium bij de keuze voor een verwarmingssysteem. Goed te weten dat u bij een keuze voor Schlüter-Systems vertrouwt op merkkwaliteit ‘Made in Germany’.

Dat geldt zowel voor de watervoerende vloerverwarming Schlüter®-BEKOTEC-THERM alsook voor de elektrische temperatuurregeling Schlüter®-DITRA-HEAT-E.

Op de volgende pagina’s vindt u een beschrijving van de componenten van onze innovatieve systemen.

 • Schlüter®-BEKOTEC-THERM

  Schlüter®-BEKOTEC-THERM biedt een van A tot Z geteste verwarmingstechniek – van verwarmingsbuis tot en met uiterst moderne regeltechniek.

  Verder lezen
 • Schlüter®-DITRA-HEAT-E

  De elektrische oppervlakteverwarming Schlüter®-DITRA-HEAT-E is een echte allrounder en zorgt met verwarmingskabels en ontkoppelingsmat voor een totale hoogte van slechts 5,5 mm – ideaal voor verbouwing en renovatie!

  Verder lezen
 • Alles onder één dak

  Meer dan 3.000 getrainde Schlüter-SysteemVerwerkers zorgen er voor dat onze innovatieve systeemoplossingen vakkundig worden ingebouwd.

  Verder lezen

Nu een systeeminstallateur vinden!

Realiseer uw woondroom met één van onze Schlüter-SysteemVerwerkers.

Verder lezen