Zowel bij renovatie als nieuwbouw geldt: de officiële Schlüter®-SysteemVerwerker is de ideale contactpersoon als het om de plaatsing van onze systeemproducten gaat. Vertrouw bij de installatie van uw nieuwe vloerverwarming op het vakmanschap van speciaal opgeleide deskundigen!

Plaatsing door de tegelzetter

Schlüter®-BEKOTEC-THERM is een totaalsysteem. Een innovatief systeem dat een oplossing biedt voor alle eisen die worden gesteld aan de “radiatorvloer”: Schlüter®-BEKOTEC-THERM.

De gedachte erachter is eenvoudig en succesvol. Schlüter-Systems heeft met BEKOTEC-THERM een totaalsysteem gecreëerd dat met een ervaren Schlüter-SysteemVerwerker zorgt voor een professionele plaatsing en een eenvoudige, effectieve en een overkoepelende coördinatie en uitvoering.

Deskundig advies voor elke gewenste toepassing

Ons deskundige advies is altijd up-to-date en actuele trends zijn daarin optimaal verwerkt. Voor elke ruimte. Voor elke stijl. Bezoek ons in ons BEKOTEC® CompetenceCenter!

Eén portfolio. Alle oplossingen.

Van systeemplaten, ontkoppelingsmatten, verwarmingsbuizen tot en met regeltechniek bieden wij ontwerpers en opdrachtgevers de klimaatregelende tegelvloer als een totaalsysteem uit één hand. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij noemen u graag dealers of ook systeeminstallateurs bij u in de buurt. U kunt u het beste vrijblijvend laten informeren in ons BEKOTEC® CompetenceCenter.

De klimaatregelende tegelvloer. Het alles-in-één-totaalsysteem!

Nu een systeeminstallateur vinden!

Realiseer uw woondroom met één van onze Schlüter-SysteemVerwerkers.

Verder lezen