Hulp bij de planning

voor de klimaatregelende tegelvloer

Technisch advies

Voor vragen over de constructieopbouw en de verwarmings- en regeltechniek staan onze vakkundige medewerkers van de afdeling verwerkingstechniek met vakkundig advies voor u klaar. Zij werken voor bouwplannen vakoverkoepelende concepten en oplossingen uit.

Berekening van het calorisch vermogen

Om de vermogensgerelateerde warmteafgifte van de BEKOTEC-THERM klimaatregelende tegelvloer te verzekeren, kunnen wij met ons software-systeem aan de Hand van de beschikbare tekeningen en gegevens het calorisch vermogen van het gebouw en de afzonderlijke ruimten bepalen.

Ontwerp van het verwarmingssysteem

Op Basis van tekeningen, gegevens over het aantal en de grootte van de ruimten en het vereiste calorisch vermogen, kunnen wij het verwarmingssysteem configureren. Dit omvat de bepaling van de nodige verwarmingscircuits en de afstand tussen de verwarmingsbuizen. In de hiervoor opgestelde materiaallijst staan alle benodigde componenten. Het ontwerp kan in tabelvorm ter beschikking worden gesteld of als CAD-tekening met de uitgezette verwarmingscircuits.

Aanbestedingsdocumenten

Door ons ontwikkelde aanbestedingsteksten vindt u in het download-gedeelte van deze website. Overeenkomstig het technische ontwerp van Schlüter®-BEKOTEC-THERM als vloerverwarming kunnen wij aanbestedingsdocumenten ter beschikking stellen.

Advies ter plaatse

Desgewenst kunt u voor een persoonlijk advies bij u thuis in overleg terecht bij één van onze technische adviseurs in de buitendienst.

Nu een systeeminstallateur vinden!

Realiseer uw woondroom met één van onze Schlüter-SysteemVerwerkers.

Verder lezen