Zowel bij renovatie als nieuwbouw geldt: de officiële Schlüter®-SysteemVerwerker is de ideale contactpersoon als het om de plaatsing van onze systeemproducten gaat. Vertrouw bij de installatie van uw nieuwe vloerverwarming op het vakmanschap van speciaal opgeleide deskundigen!

Configuratie van de vloerverwarming

Als innovatief marktleider bieden wij professionals op het gebied van verwarming, dekvloer- en vloerbedekking en tegel- en natuursteenplaatsing de mogelijkheid om als ‘systeemverwerker' in diverse samenwerkingsverbanden met installateurs nieuwe deskundigheidsterreinen te ontdekken.

Het voordeel voor u: gekwalificeerde en bijgeschoolde verwerkers bieden u het complete BEKOTEC-THERM-systeem uit één hand. Van een vrijblijvend individueel advies tot en met de configuratie van uw nieuwe vloerverwarming hebt u slechts één aanspreekpunt!

Daarbij maakt het niet uit of het gaat om

  • een particulier bouwproject,
  • een bedrijfsgebouw,
  • een monumentaal pand, 
  • een openbaar bouwplan,
  • een modernisering of
  • nieuwbouw.

Op het gebied van watervoerende en elektrische vloerverwarmingen kennen onze deskundige Schlüter-SysteemVerwerkers niet alleen de actuele woontrends, maar zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste bouwtechnische inzichten. Daartoe behoort voor ons de kennis van alle innovaties op het gebied van bouwtechniek, van energiebesparing tot en met wooncomfort.

Nu een systeeminstallateur vinden!

Realiseer uw woondroom met één van onze Schlüter-SysteemVerwerkers.

Verder lezen