Componenten van het DITRA-HEAT-E-systeem

Gewoon elektrisch!

Vloertemperatuurregeling

Met de Schlüter®-DITRA-HEAT-E heeft Schlüter-Systems een uniek systeem ontwikkeld waarmee oppervlakken eenvoudig, individueel en gericht kunnen worden verwarmd.

Anders dan bij traditionele verwarmingsmatten worden de verwarmingskabels in het nieuwe DITRA-HEAT-E systeem afzonderlijk in de ontkoppelingsmat gelegd.

Het ultravlakke systeem voor de elektrische vloertemperatuurregeling werkt dus ook op plaatsen waar het gebruik van een warmwatervloerverwarming bouwtechnisch niet mogelijk is. Gewoon een echte alleskunner, die zorgt voor warme tegels overal waar andere systemen afhaken resp. waar slechts een minimale opbouwhoogte beschikbaar is. De gepatenteerde DITRA-technologie zorgt tegelijkertijd voor een veilige ontkoppeling.

Sinds zijn introductie op de BAU 2013 heeft het eenvoudig installeerbare systeem overal ter wereld fans en vrienden gemaakt.

Maak kennis met weldadig warme oppervlakken op elke plek waar u het graag warm wilt hebben. Ook op lastige ondergronden als een houten vloer!

Typisch Schlüter-Systems!

Sinds de introductie op de BAU 2013 is Schlüter®-DITRA-HEAT-E wereldwijd een begrip. Installateurs zijn enthousiast over de probleemloze verwerking. Ontwerpers zijn geïnspireerd door het flexibele gebruik en opdrachtgevers zijn blij met de aangename en snelle warmte van de nieuwe oppervlakteverwarming DITRA-HEAT-E.

De strategie is simpel, maar geniaal: individueel te bepalen. Voor elke oppervlak.

Zo gaat het in zijn werk:

Schlüter®-DITRA-HEAT-E bestaat uit een ontkoppelingsmat en een verwarmingskabel (opbouwhoogte slechts 5,5 mm) die direct ter plekke met elkaar worden gecombineerd. De op temperatuur te brengen oppervlakken kunnen dus individueel worden bepaald en kunnen aan elke vloerconfiguratie worden aangepast. Voor inbouw achteraf en voor renovaties is DITRA-HEAT-E eenvoudigweg ideaal.

Van vloer tot wand! Keramiek en natuursteen zijn vanwege hun vermogen om warmte op te slaan en te geleiden, niet alleen geschikt voor de regeling van de vloertemperatuur, maar ook voor gebruik aan de wand.

Productinformatie

Wilt u een ecologische vloerverwarming – dan kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een deskundige verwerker en adviseren u een installateur voor uw bouwplan.

Verder lezen

8 redenen om te kiezen voor DITRA-HEAT-E

 • 1.Lekker warm!

  Aangenaam woonklimaat door milde stralingswarmte

 • 2.Heel nauwkeurig!

  Nauwkeurig regelbaar dankzij digitale thermostaat. In elke ruimte. Uur na uur na uur….

 • 3.Voordelig!

  In aankoop, installatie en onderhoud.

 • 4.Robuust!

  Duurzaam met een zeer lange levensduur

 • 5.Comfortabel!

  Eenvoudige & snelle installatie en probleemloze uitbreiding achteraf, bijvoorbeeld bij renovatieprojecten

 • 6.Easy!

  Eenvoudig te plaatsen door in de ontkoppelingsmat gelegde verwarmingskabels en tegelverlijming volgens de dunbedmethode – tijdrovend plamuren zoals bij verwarmingsmatten is niet meer nodig.

 • 7.Praktisch!

  Complete sets die voor gangbare ruimtes alle nodige systeemcomponenten bevatten

 • 8.Niet allergeen!

  Geschikt voor mensen die aan een allergie lijden, omdat door de stralingswarmte geen allergie-opwekkende stoffen in de ruimte worden verspreid